Wij zijn Marco en Mariska Haring en wij wonen in Delft. We hebben drie dochters, Celine (19 jaar) en Myrthe en Denise (15jaar). Wij zijn de trotse baasjes van 5 Shetland Sheepdogs. Al met al een druk maar gezellig roedeltje.

 Mijn liefde voor honden begon met de komst van mijn Schotse Herdershond Dandy. Ik kocht hem toen ik net 18 was. Hij was"the love of my life" maar geen echt goede werkhond. Twee jaar later maakte in kennis met Annette VoordenDag van de kennel Willowditch en kwam de eerste Sheltie in huis (Willowditch Daily Blue Delight). We hebben 14 jaar van haar mogen genieten.

 Wij hebben er bewust voor gekozen om een kleine kennel te zijn en te blijven. Naast het fokken vind ik het heerlijk om met de honden te wandelen en te werken. Ik ben 26 jaar lid van de K.C. Delft e.o. Ik ben voorzitter van de vereniging en daarnaast Agility en Hooper instructeur. Met onze honden hebben wij gehoorzaamheid cursussen gevolgd en doen wij de sporten Agility en Hoopers.

 Ik ben lid van de Nederlandse Sheltievereniging en wij fokken  volgens de voorwaarden van de vereniging. Onze pups groeien op in de huiskamer en we stoppen veel liefde, tijd en energie in opvoeding en socialisatie van de pupjes.

De pups worden ontwormd, ingeent, gechipt en rond 7 weken nagekeken op oogafwijkingen ( volgens de ECVO). De pupjes worden verkocht met een koopcontract van de Raad van Beheer.

Wij verkopen geen pupjes via email en vinden het belangrijk om persoonlijk kennis te maken. 

 

 


© 2006-2014 * Mariska Haring *