Agility wedstrijd NSV

Op 26 oktober 2014 wonnen Carla en Jussi ( Komomar's Abayomi Jussi ) de Blues Bokaal. Dit is een aanmoedigings prijs voor de meest belovende combinatie in de A klasse. Jussi is een zoon van Easy. Carla gefeliciteerd met jullie prijs! We zijn trots op jullie en het is heerlijk om jullie aan het werk te zien!

UV examen

Op 11 oktober is Tuï-May ( Shetfield Falling In Love Again ) geslaagd voor het UV examen. Dit is een uithoudingsproef waarbij hond en baas 20 kilometer fietsen. Door een blessure aan mijn knie kon ik het examen zelf niet fietsen. Marco was zo lief om de laatste week de training over te nemen en het examen voor mij te doen.

Gepromoveerd naar de C klasse

 

Op de wedstrijd van Speed Eemland op 23 augustus zijn Britte (Shetfield Angelic Black Ambritt) en ik gepromoveerd naar de C klasse (3e graad Agility) door het behalen van een 1e plaats op de jumping en daarmee onze derde podiumplaats. Bijna de hele competitive hebben we op de 1e plaats gestaan en zijn daar ook als eerste geëindigd met een totaal van 315 punten. Trots op mijn lieve meisje.


© 2006-2014 * Mariska Haring *