Onderlinge behendigheidswedstrijd K.C. Delft e.o. 25-04-2010

 

Vandaag Macey samen met Celine gedeeld in de wedstrijdgroep. Sennah was geblesseerd en het is voor Celine belangrijk om wedstrijd ervaring op te doen.

Celine heeft het geweldig gedaan met Macey ! Ook al ging Macey af en toe de fout in dan was Celine heel lief voor haar en deed het over. Dat op zich was al een beker waard voor sportiviteit ! En nog mooier.........ze heeft me verslagen en werd 1e bij de wedstrijdgroep en ik werd 2e met Macey !

Ik ben super trots op Celine !

Renee deed mee met Laika (dochter van Macey) en ze werd 2e bij de gevorderden groep. Renee, je hebt super gelopen, gefeliciteerd !

Wedstrijd K.C. Gooi & Eemland 16-08-2009

 

Samen met mijn vriendin Hannie op deze zonnige dag naar het Gooi om hopelijk het laatste U-tje te halen. Dit is helaas niet gelukt maar ik heb wel lekker gelopen met Macey. Op het vast parcours een fout bij de paaltjes maar toch een 2e plaats en bij de jumping buiten de tijd en een 3e plaats.

Volgende keer beter.

 

Wedstrijd K.C. Delft e.o. 14-06-2009

 

Met Macey gaat het eigenlijk veel te goed maar ik had wel last van het handelen van twee honden samen in de small. Ik moet voor Macey duidelijker zijn dan voor Sennah. Ik loop met Macey nog niet zo lang als met Sennah

 

Het ochtendprogramma van het spel en de jumping heb ik zelf verspest. Ze kreeg bij het spel een disk en bij de jumping werd ze 8e.

Maar dan 's middags het vast parcours. Ze liep zo goed en haalde een 2e plaats en een U-tje ! Ze heeft nu twee U-tjes gehaald en dit was pas haar tweede wedstrijd. Gaat me eigenlijk iets te snel omdat we nog meer een team moeten worden samen maar ik ben super trots op haar. Wat een heerlijke hond om mee te werken !

 

Ook leuk vandaag was dat haar dochter Fenja mee deed. Ze loopt nog niet zo lang behendigheid maar ze doet het super. Leuk om Suzan met Fenja aan het werk te zien !

 

Klik op de foto voor een vergroting.

Klik op de foto voor een vergroting.
Suzan met Fenja

Onderlinge behendigheidswedstrijd K.C. Delft e.o. 19-04-2009

 

Macey is voor het tweede jaar 1e geworden bij de onderlinge behendigheidswedstrijd (wedstrijdgroep) van de K.C. Delft e.o.

We moesten er wel weer even samen inkomen na haar laatste nestje maar we hebben een heerlijke wedstrijd gelopen !

 

 

  • Klik op de foto voor een vergroting.

Wedstrijd Branderstad 07-09-2008

Mijn eerste wedstrijd Met Macey in de A-small. Ik had me voor genomen om rustig met haar te lopen om te kijken hoe ze zou reageren op een wedstrijd. Het was toch allemaal nieuw voor haar.

Het werd een geweldige wedstrijd voor ons. Bij haar eerste wedstrijd haalde ze meteen een U bij het vast parcours ! Echt super !

Macey werd 4e bij het spel, tweede bij het vast parcours en 3e bij de jumping.

Klik op de foto voor een vergroting.

Onderlinge Behendigheidswedstrijd K.C. Delft e.o. 31-05-2008

 

Vandaag met Macey meegedaan aan de onderlinge behendigheidswedstrijd van de K.C. Delft.

Macey is over de drie onderdelen,  spel, vast parcours en jumping 1e geworden bij de wedstrijd groep. Ze liep echt geweldig en heeft het vast parcours en jumping foutloos gelopen !!! Binnenkort gaan we mee doen in de A-klasse.

  • Klik op de foto voor een vergroting

© 2006-2014 * Mariska Haring *