Agility

  • Klik op de foto om te vergroten

Behendigheid is een belangrijke hobby voor mij. Ik vind het heerlijk om met de honden te sporten.

Sennah loopt in de B1 small maar eigenlijk loop ik zelf geen wedstrijden meer met haar. De kinderen doen met haar mee aan junioren wedstrijden. Nu ze toch al wat ouder is hou ik het bij de training en af en toe een wedstrijd.

Macey loopt ook in de B1 small. Ze is in vier A wedstrijden gepromoveerd. Omdat ze regelmatig een nest heeft gekregen is het moeilijk om voor de competitie te gaan lopen. Dit jaar hopen we op een laatste nestje van haar en daarna wil ik me met haar weer gaan richten op de wedstrijden.

Britte is een geweldige hond om behendigheid mee te doen. Ze heeft enorm veel power. Ik loop met haar in de A medium. We hebben 1 U-tje gehaald afgelopen jaar en gaan ons best doen om te promoveren. Ik moet zelf erg wennen aan haar snelheid en moet leren om haar te laten gaan. Maar.........wat een feest om met haar te lopen !

Easy is in opleiding en bijna klaar om wedstrijden te gaan lopen. Het is een heerlijk ventje die luid blaffend zijn rondje doet. Hij vind het heerlijk om te werken. Helaas is het onmogelijk voor mij om met alle honden te blijven lopen. Easy is van onze jongste dochter Denise en als hij klaar is gaat zij met hem verder. Tot die tijd gaat Marco de training overnemen.


© 2006-2014 * Mariska Haring *